Peste 70 ani de Experiență

ANUNT PUBLIC - asupra luarii deciziei etapei de incadrare de catre APM Neamt pentru "Lucrari achizitie date geofizice 3D Moldova Sud", client SNGN Romgaz SA

ANUNT PUBLIC

Prospecțiuni S.A. pentru beneficiarul S.N.G.N. Romgaz S.A. anunță publicul interesat asupra luării deciziei etapei de încadrare, în cadrul procedurii de evaluare a impactului asupra mediului, pentru proiectul: „Lucrări de achiziție de date geofizice tridimensionale 3D Moldova Sud”,  propus a fi amplasat  pe teritoriul administrativ al județelor Neamț (comunele Bahna, Costișa, Podoleni și Români) și Bacău (comunele Berești- Bistrița, Blăgești, Buhuși, Gârleni, Itești și Racova), cu precizarea că s-a renunțat la investigarea suprafeței suprapuse pe siturile ROSCI0397 Dealurile Podoleni și rezervația naturală RONPA0144 Codrul Secular Runc.

Proiectul deciziei de încadrare și motivele care o fundamentează pot fi consultate la sediul Agenției pentru Protecția Mediului Neamț din Piața 22 Decembrie, nr. 5, Piatra Neamț, jud. Neamț, cod 610007, în zilele de luni- joi, între orele 8.00- 16.30 și vineri între orele 8.00-14.00, precum și la următoarea adresă de internet http://apmnt.anpm.ro.        

 

Comentariile/Observațiile/Propunerile publicului interesat se pot înainta în termen de 10 zile de la data afișării prezentului anunț.

ANUNT PUBLIC PRSN.pdf