Peste 70 ani de Experiență

Servicii de investigare geofizica si perforare in gaura de sonda

Înființată în 2013, Divizia Logging a Prospectiuni se mândrește cu echipa sa de specialiști care își folosesc experiența și instrumentele potrivite pentru a îmbunătăți integritatea și performanța sondei, prelungind astfel durata de viață a acestor active vitale.
Divizia Logging ofera servicii de cea mai inalta calitate industriei de petrol si gaze, fiind specializata in inregistrarea datelor de carotaj in coloanele gaurilor de sonda, recuperarea tubulaturii prinse la put, servicii mecanice si de perforare, stimularea zacamintelor prin metode wireline precum si determinarea integritatii gaurii de sonda.
Rezultatele noastre depasesc constant valorile de referinta din industrie in materie de siguranta, fiabilitate si eficienta.

Avem solutii pentru o multime de cerinte de investigare geofizica. Serviciile de investigare in gaura de sonda sunt disponibile pentru medii critice/ostile, inclusiv presiune/temperatura ridicata si/sau in gauri deviate sau orizontale.

  • Mai mult de 4500 de proiecte finalizate pentru clienții noștri din România fără incidente, calitate bună și feedback pozitiv.
  • 20.000 de înregistrări și perforări cu sârmă și 60.000 de metri perforați.
  • Personal experimentat – Profesioniști înalt calificați în înregistrarea sondei cu o experiență medie de peste 15 ani în industria petrolieră și a gazelor.
  • Echipamente de ultimă generație de suprafață și de subsol de la producători de top la nivel mondial.

Certificări:

  • Sisteme de Management al Calității ISO 9001:2015
  • Sisteme de Management al Mediului ISO 14001:2015
  • Sisteme de Management al Sănătății și Securității Ocupaționale ISO 45001:2018
  • Toate licențele și permisele necesare pentru lucrul cu explozivi și materiale radioactive sunt în vigoare.

Divizia noastră de înregistrare include următoarele servicii:

Înregistrare în găurile forate cu țeavă

Servicii mecanice și de perforare

Sisteme de recuperare a țevilor

Stimularea rezervorului