Peste 70 ani de Experiență

Procesarea datelor seismice

Scopul nostru în procesarea datelor este de a furniza rezultate fiabile cu o rezoluție înaltă pentru o imagine seismică clară a obiectivelor geologice fără incertitudini sau distorsiuni!

Cercetarea geofizică actuală se concentrează în principal pe descoperirea capcanelor subtile în terenuri accidentate și structuri geologice complexe.

Prin abordarea noastră colaborativă, combinăm cunoștințele profesioniștilor noștri și ale clienților, împreună cu o gamă completă de algoritmi, pentru a dezvălui atributele geologice și geofizice ale urmei seismice.

De aproape 50 de ani, serviciile noastre au îndeplinit cu succes cele mai dificile provocări ale clienților din țară și din străinătate și au respectat toate standardele de calitate. Pentru aceasta, îmbunătățim constant abilitățile noastre și antrenăm în mod continuu profesioniștii noștri cu cele mai recente știri din industrie, achiziționând cele mai recente tehnologii și instrumente și executând toate proiectele noastre în consecință la prețuri competitive.

Departamentul specializat al companiei pentru procesarea datelor seismice oferă servicii recunoscute în industrie:

Procesare date seismice PSTM 2D/3D

Reprocesarea datelor seismice vintage

Procesare avansată