Peste 70 ani de Experiență

Conformitate, autorizații, atestări

PROSPECTIUNI S.A. este o persoana juridica romana care isi desfasoara activitatea in conformitate cu prevederile legii nr. 31/1990 și actul său constitutiv emis. Numărul de ordine al Registrului Comerțului este J40/4072/1991 din 10 iunie 1991, cu cod unic de înregistrare 1552801 din 9 decembrie 1992.

PROSPECTIUNI S.A. este înregistrată la Oficiul Registrului Comerțului de pe lângă Judecătoria București cu certificatul seria B, numărul 3761283, eliberat la data de 14 februarie 2019.

Activitatea principală a companiei din lista codurilor de activitate din România este: „Conexe servicii de arhitectură, inginerie și consultanță tehnică”, cod CAEN 7112.

Pentru a respecta cerințele legale, PROSPECTIUNI S.A. deține certificate, certificări și autorizații pentru activitățile sale.

Principalele certificate și autorizații sunt:

► Certificat de atestare nr. 1105/27.02.2013 emisă de Agenția Națională pentru Resurse Minerale, care atestă competența tehnică și profesională pentru servicii geologice și geofizice.

► Certificat de autorizare, eliberat de Agentia Nationala de Cadastru si Publicitate Imobiliara, care a autorizat PROSPECTIUNI S.A. sa execute lucrari de specialitate de cadastru, geodezie si cartografie, clasa II.

► Certificate și autorizații de mediu pentru activități cu potențial impact semnificativ asupra mediului (transport rutier de mărfuri periculoase, depozitare materiale explozive și surse radioactive, activități de întreținere a echipamentelor).

► Autorizații CNCAN de import-export, deținere, depozitare, utilizare, exploatare, transport și securitatea produselor, pentru toate echipamentele care utilizează surse de radiații ionizate, echipamente de înregistrare a forajelor tubate, perforarea și sondarea straturilor productive de petrol și gaze. Toate autorizațiile sunt emise de Comisia Națională a Activităților Nucleare (CNCAN) București.

► Autorizații ITM București și DGP București în conformitate cu legea actualizată 126/1995, și ITM Buzău și DGP Buzău în temeiul articolului 9 din aceeași lege, pentru deținerea, utilizarea, transportul și importul-exportul de materiale explozive civile, precum și de materiale explozive. depozitare.