Conducerea Companiei

Nicolae Petrisor

Președinte al Consiliului de Administrație

Din anul 2000, după privatizarea Prospectiuni S.A., domnul Nicolae Petrișor a fost mai întâi membru în Consiliul de Administrație al companiei, iar din 2015 a ocupat funcția de Administrator și Președinte al Consiliului de Administrație.

Incepand cu 1 ianuarie 2023, domnul Nicolae Petrisor indeplineste si atributiile de Director General.

În această perioadă, domnul Nicolae Petrișor s-a implicat activ în negocierea contractelor de achiziție de echipamente și a contractelor comerciale, reprezentând interesele companiei în toate întâlnirile de afaceri și congresele internaționale din industrie.

Jean Gorie

Șef Operațiuni

Jean Gorie a absolvit Facultatea de Geologie si Geografie, Departamentul de Geofizica, din cadrul Universitatii Bucuresti, in anul 1983. De la absolvirea facultatii si pana in prezent, domnul Jean Gorie a lucrat doar la Prospectiuni S.A. unde a detinut, de-a lungul timpului, funcții de inginer geofizic, șef al echipei de prospectare gravimetrică, șef departament geofizică aplicată, inginer șef geofizic, director operațiuni pe teren și în prezent este șef de operațiuni.

Domnul Jean Gorie deține, de asemenea, un doctorat în geologie și o diplomă profesională în management – Open University UK.

Mihai Gubandru

Director financiar

Mihai și-a început cariera în 2005 ca Economist în Departamentul Finanțe al Prospectiuni SA. După ce a avansat prin mai multe funcții în cadrul Departamentului Finanțe, a devenit Șef Departament Financiar & Contabilitate iar în ianuarie 2012 a preluat funcția de Chief Financial Officer al Prospectiuni SA.

Pe parcursul carierei sale, Mihai a fost implicat în numeroase proiecte în industria Oil&Gas, atât la nivel național, cât și internațional.

Mihai are o diplomă de licență în Economie – Finanțe, Bănci, Contabilitate, un master în Audit Financiar-Contabil și o diplomă profesională în Management – ​​Open University, Marea Britanie.