Despre noi

Peste 70 ani de Experiență

Pionieri în servicii geofizice și geologice

PROSPECTIUNI S.A. este o companie romaneasca specializata in furnizarea de servicii geologice si geofizice. Cu peste 70 de ani de experiență în industria petrolului și gazelor, am derulat un număr mare de proiecte, atât la nivel național, cât și internațional, în Europa, Asia și Africa.

În România am fost implicați în majoritatea proiectelor geofizice care au dus la descoperiri de hidrocarburi și minerale.

Întreprindem cu succes proiecte geofizice complexe în industria petrolului și gazelor, menținând în același timp cele mai înalte standarde tehnologice și profesionale, de la achiziția datelor până la procesare și interpretare.

În prezent, PROSPECTIUNI S.A. oferă:

► Achiziția și prelucrarea datelor geofizice,
► Logging Hole Carcasat – Servicii mecanice și perforare.

PROSPECTIUNI S.A. a derulat proiecte în România, Siria, Iran, Irak, Libia, Tadjikistan, Kazahstan, Georgia, Cehia, Portugalia, Bulgaria, Republica Moldova, Croația, Albania, Bangladesh, Senegal, Maroc, Guineea.

PROSPECTIUNI S.A. funcționează în conformitate cu cerințele legale și cu un sistem de management HSEQ implementat și integrat. De asemenea, operațiunile se desfășoară în conformitate cu cerințele standardelor de referință pentru certificarea sistemelor de management al calității, mediului, sănătății și siguranței muncii ca SR EN ISO 9001:2015, SR EN ISO 14001:2015, SR EN ISO 14001:2015 și SR. Standarde EN ISO 45001:2018.

Sistemul de management integrat HSEQ implementat este certificat de certificarea recunoscută internațional a RINA SIMTEX OC.

PROSPECTIUNI S.A. a adoptat, de asemenea, recomandările HSE ale Asociației Internaționale a Producătorilor de Petrol și Gaze (IOGP) și Asociației Internaționale a Contractorilor Geofizici (IAGC) implementând cele mai bune practici HSE în industria petrolului și gazelor.

PROSPECTIUNI S.A. dispune de o echipa profesionista, echipamente si cele mai noi tehnologii care ofera cele mai bune solutii tehnice la cele mai inalte standarde din industrie cu un nivel optim de cost.

Vă rugăm să ne contactați direct dacă aveți nevoie de mai multe detalii despre oricare dintre serviciile noastre.